Snodde en text från..

http://fjordkorsning.blogg.se
Okej. Haters makes us famous, alla fattar. 
Tycker bara att det verkligen är riktigt onödigt av så många att vara negativa hela, hela tiden. Alltid är det något fel, är det inte att man är för lång är det att man borde ha en annan sadel, att ponnyn inte kan hoppa, att rosa veerkligen inte var fint på ens stora häst eller att man verkligen borde sluta såga.

Hallå? Kan någon nån gång, en enda gång, se något positivt? Eller är det kul att leta fel hos alla andra, "Hej britta, ska vi samlas hos mig ikväll och skapa en onödig diskution och såra någons känslor?" - Toppen lördagsaktivitet. Vad vinner man själv på det? Nej just det, inget. Det ända som händer är att man sätter sig själv i ett ännu större behov av att trycka ner andra eftersom att man då med rätt stor sannorlikhet får en hel del människor på sig. Värt? Njaa.

Istället gott folk, skulle vi väl kunna försöka peppa varann? Kanske skriva att någon blivit duktigare än den var förut, kanske skriva att man märker att någon utvecklas. Kanske skriva att någon faktiskt är duktig, att någon gjort ett bra jobb. Men nej, det går ju inte, eftersom var och en av er är bäst. Bäst på att rida, bäst på att tränsa, bäst på att passa ut sadlar, har den finaste hästen, rider alla hästar bäst. Alla är bäst, alla står på en pedistal och ser bara det den personen vill se, alltså inte alla andra.

Snälla kan vi hjälpas åt att berömma oss själva när vi gör något bra och acceptera att man faktiskt kan vara dålig på något? Kanske ge någon lite självförtroende en gång istället för att bara skapa förvirring?

Tack för att sånna som NI finns, internetvärlden borde buga sig inför er och sånna som ni har helt klart förtjänat min fulla respekt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback